Ölands Djur o Nöjespark!

Här är vårt vrålååååååååååååååk! Visst, det är klart att det är
spartanskt man lever med ingen dusch, trångt som helvetet själv…
ska någon gå från den ena sidan till den andra så håller vi formligen
på att välta med hela jävla husbilen. MEN, det är härligt. Det går inte
att förklara på något annat sätt.

Om jag säger att vårt mobila internet är seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt här så överdriver jag inte ett dyft. Snarare så underdriver jag. MY GOOOD, Öland verkar inte gilla Telia. Barnen slåss om att få ha datan, sedan när man väl får den så går det så seeegt så att tiden man sitter och väntar är längre än tiden man faktiskt har någon nytta utav den.

MEN MEN, jag har i alla fall lagt ungarna nu så nu får jag äntligen lite tid att lägga in detta inlägg. Sedan får vi se hur lång tid det hela faktiskt kommer att ta?! 🙂 Få se nu, klockan är 23.05. PiiiiP!

Ja, dagen har varit kanon. Vi fick t.o.m fint väder, då ska ni veta att dagarna innan vi kom så har hela campingen badat i vatten av världens jäkla översvämningar. Det har vart orkanvindar och det har regnat 70 ml…. Ok, det är inget jag tagit reda på utan hörde på Ölands Djurpark idag att det kommit 70 ml, sen om det kom på ett dygn eller 1 timme vet jag inte. Nina Polman är mitt andra namn *harkel*! Vi har i alla fall tur med vädret. Jättetrevligt folk som bor på campingen. Det småpratas till höger och vänster och alla sitter med något gott i glaset när solen börjar pysa ner vid horisonten. Det är helt enkelt SVENNEBANAN för hela slanten… men vi diggar´t. Så pass mycket att vi faktiskt är ute och far för tredje året i rad på samma sätt.

(Ok, den här bilden tog typ 8 minuter att ladda ner…. snaaaark)
Den gamla hederliga Ölandsbron! 🙂 Den var mycket kortare än jag
minns den… men den är ju fortfarande lång! Eeeh, schizo!

Idag var vi då till Ölands Dur och Nöjespark som det då det heter. Vi började med en herrans massa djur…. Milobebis fick gå in på barnens zoo. Ni vet där det luktar skit så man tror man ska svimma, och där det springer runt en massa ettriga getter som vill stånga ens bebis tillbaka till mellansverige?? Nää, det gick faktiskt bra, han var lite rädd till en början men sen släppte det och han fick t.o.m klappa några utav dom.

Nu ska vi se häääär…vågar man klappa dom där hemska prylarna?

Jaaa, jag vill ju så gärna känna på den där!

Neee…jag vågar inte!

Men, hihi… han är ju så fiiin och jag vill verkligen känna! Iiiiih…..

Jaaaaaaa….jag våga!!!

Thedde hittade ett gäng nya kompisar oxå! Speciellt en…

Den här liraren stod vid Thedde en lååååång stund, han var så nyfiken
på han och hans glass. Han tog t.o.m tag i oss med sina små fingrar
eller vad man ska kalla dom. Söt som tusan, jag hade kunnat packa
ner honom i väskan och tagit med honom hem!

Thedde och hans nya vän……. lemuren TURE! 🙂

Japp, det var allt jag hade i min kamera. Grejen är att jag inte har med mig min riktiga kamera utan en digitalis från typ 1975 känns det som. Den andra blev kvar på en fest o jag har inte fått tummen ur att hämta den ännu, därför får jag smygta med min fula kamera när ingen ser, darav så få bilder! ;)))
MEN… jag har ju fotograf Elliot med mig och hans kamera har vi inte ens tankat över i datan ännu. Vågar inte ens tänka på hur många bilder han tagit idag. Det ska bli skoj att se dock. Har kikat lite på några utav hans bilder och han är riktigt duktig min lilla pojk. Dessutom har Thedde tagit några JÄTTEFINA bilder på Elliot när han står i vattnet vid solnedgången. Jag blev nästan tagen…. ni ska få se dom sen.

Nu börjar jag bli trött som en GNU (såhär i djurparks tider) så jag måste lägga ner det här nu! Klockan är 23.50! VA…där snackar vi snabb bredbandsuppkoppling va??? Bredbandsbolaget släng er i väggen…. hahaha! Jaja… resten av familjen sover och jag med snart hoppas jag. Jag hör att några svennebananer firar lite längre bort, det skrattas högt, det skålas och det sjungs. Jaja… livet på en camping! 🙂

Sov gott! Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ölands Djur och Nöjespark. Öjöjöj…. det …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x