JEANSEN ni vet…..

Oki, jag hade egentligen inte tänkt visa det här nu när jag varit
så in i helvetes slarvis med min LCHF nu på semestern. Jag är inte
värd att visa den här bilden. Jag har nämligen kommit i jeansen
!

Här sitter jag och är mätt som en gammal raggarbil. Asså, jag har ätit och ätit under den här semestern. Dessutom har jag så jäkla svårt, rent praktiskt, att hålla mig till LCHF. Dels behöver man ha typ 300 kg grönsaker i kylen, det har vi inte plats med. Vi har knappt plats med mjölk i kylen, hur ska jag då har min stora burk med turkisk youghurt i kylen? Steka omelett på morgonen…näää, inte riktigt så lätt! Göra nåt snabbt till lunch? Går det utan att koka en pasta liksom….

Ok, jag hör hur jag låter. Jag VEEET att allt går att ordna om man bara planerar och prioriterar. Men FAAAN så svårt det har varit. Jag väljer självklart sallad om det finns, jag väljer gärna en köttbit med en sallad till. Men när det bara finns hamburgare att välja på så väljer jag t ex inte bort brödet. Nää, inte nu, inte denna veckan.

MEN…. som jag läste bland mina kommentarer så ser jag att vi är fler! 😉 Skönt att höra mitt i all misär… haha. Det ÄÄÄR semester och det är det bara 1 gång per år… o så julen då. MEN, jag har kämpat så jäkla hårt för att hamna under 70 strecket så det känns lite förjävligt faktiskt, att jag kanske inte är det nu eftersom jag gottat mig. Dessutom glömde jag mina löparskor. Eeehh…. OK FETTO, var det bra elle??? Nope, inte alls…. det var helt förjävligt, men vad gör jag?

JO, jag tar nya tag nästa vecka när jag är på hemmaplan igen. LCHF är så jäkla bra så man får resultat per omgående. Inget dravlande veckovis utan faktiskt så kommer jag känna mig bättre redan nästa onsdag. Det är det jag tänker på nu. BACK ON TRACK; BACK ON TRACK!!

Bilden här ovan då?! Ja, det är helt sant att jag kommer i mina jeans. Ni vet dom där 27:orna, Lee jeansen som jag hade så fin rumpa i förut! Men som ni ser är bilden tagen bakifrån, det är för att jag inte kan knäppa dom. DOCK så är jag i chock över att jag fick på mig dom överhuvudtaget. Därför tror jag att LCHF gör mer med kroppen än vad vågen visar, kom ihåg det ni som oxå kämpar. Det ger effekt…på nåt sätt! Jag tänker fortsätta att vara överlycklig över att jag fått dom på mig. Från att inte ha fått upp dom över låren till att få på mig dom, DET ÄR STORT!!! För mig är det ENORMT STORT!

Det får mig att vilja tokköra vidare på LCHF, det SKA gå…. jag ska ner!

Hörrni, ikväll har jag skrattat så tårnarna har sprutat, vi har besökt campingens restaurang. Den upplevelsen går inte av för hackor. Berättar mer om det imorgon. Nu ska vi spela sällskapsspel… I LOVE IT! Det regnar utanför så vad passar bättre än det nu?
Ha en fin kväll, puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Här sitter jag och ska ta en surbild på mi…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x