POWERWALK…snart bröllop!

Precis hemkommen efter en hård jäkla powerwalk på en timme.
Snacka om att det gör gott med en, känner mig som en ny människa
när svetten lackat och man fått röra på fläsket så det riktigt gör ont!

 Ja, igår började jag ju stenhårt med LCHF igen. Snacka om att jag är ovan. Jag käkade omelettfrukost med kaffe. Sen blev det en relativt sen lunch med fläskfilé och sallad med bearnaisesås, klockan var väl halv 3. Igår kväll vid klockan halv tio kom jag på att jag inte ätit nåt mer. Kände kanske ett litet uns hunger, om ens det?! Det är så sjukt att man inte ens blir hungrig, i löööööve it! Med tanke på att vi ska på bröllop på lördag vill det till att jag sköter mig nu oxå! Klänningen ska väl sitta hyfsat tycker jag….

Igår var min vän Alexandra på besök, vi gjorde provsminkningen och håruppsättning inför hennes bröllop nu på lördag. Det blev jättefint och det allra viktigaste, hon blev nöjd!! Det blir en blåaktig sminkning då detaljerna på bröllopet går i blått! Så på lördag ska hon då äntligen äkta sin Rikard. 🙂 Det ska bli så kul att gå på bröllop, jag älskar det verkligen. Bröllopet är på

Bild lånad från sverigeresor.se.

Skaaaapligt härligt! Vi kommer att få sova i hästens
sängar fick jag veta igår. Ni vet såna där som man
kan köra upp o ner! Då har jag o göra hela natten!!
Bild lånad från karmansbo herrgård.se.

Ska bli skitkul, jag längtar verkligen! Vi kommer att åka tidigt lördag morgon, Milobebis ska vara hos mormor och morfar, sova där oxå eftersom vi blir kvar på herrgården över natten. Jag sätter igång med håret kl 10, sen kommer vi att sminka efter det. Kl 15 är vigseln. Sen blir det en sjujäkla fest med coverband och hela kittet! WIEEE…

Nu är det dax att laga lunch, ta en dusch och hoppas på lite sällis ikväll så man kanske kan ta sig ett glas vin! :))) Det är ju trots allt semester… häärligt!
Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tylösand

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x