Börja samla när man nästan är 40???

Jag har precis kommit hem från lite övning… mer kan jag inte avslöja då jag förstör det hela kanske. I vilket fall som helst så kommer det att bli SVINKUL!!!

Idag har jag haft en jäkligt effektiv dag, jag sa ju det. Jag är lat som fan själv ibland men när jag väl är effektiv så händer det grejer. Jag började dagen med att fortsätta tapetsera. Tror ni inte på självaste fan att apetjäveln tog slut mitt i allt??? Ämen, va? FÅr det ens hända??? FUCK!!! Det var bara och lägga ner hela skiten….

Fortsatte istället att skriva placeringskort till bröllopet på lördag. Jag fick äran att göra det eftersom det sägs att jag är bra på att texta. Själv säger jag att det handlar om intresse… det är skitkul bara och därför har jag lärt mig lite på vägen. Idag åkte oxå mamma och jag till IITTALA outleten som vi har några mil från oss. Jag fick 8 superfina höganäs muggar av mamma i lite tidigare födelsedagspresent…gråa, superfina!

Den kallas för cirrusgrå! Jättefint till mitt lila matrum!

Sen har jag bestämt mig för att börja samla på en serie glas, jag ÄÄÄÄLSKAR IITTALAS glasserie. Den ser ut såhär:

Sååå fiiina, enkla snygga linjer. Dessertskålarna ska vi inte prata om.. MY GOD! Att man kan gå igång så jäkligt på ett gäng glas…. jag måste ha blivit gammal va? Eller har jag bara inte haft tid förut… jag ska i alla fall samla på den serien nu. Joooodåsåatttteee… nästan 40 bast. Men eftersom intresset aldrig funnits förut så är det väl dags nu! :)))

Nähä, nu kitta till sig lite. VI ska hem till alexandra och rikard och äta ikväll… dom behöver lite vänner där nu när den stora dagen börjar närma sig. Lite vuxensnack, lite mat och lite gott i glasen.

Jag kan knappt vänta tills jag får visa er vad vi övat på idag!! Fniss fniss…

Puss ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Här ligger jag och är lat. Ni vet sådär la…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x