Söndagsmys med tända ljus i hela huset!! D…

imag0333 (MMS)

Söndagsmys med tända ljus i hela huset!! Det känns som hösten är på väg…som att löven snart ska falla, som att jag tar på mig en tjock kofta med en halsduk. Semestern är över och allvaret börjar imorgon igen. In i rutiner…. Man har den där blandade känslan ni vet. Långa sovmorgnar byts ut mot tidiga morgnar då klockan ringer. Dock känns det bra att landa o vardagen igen, jag som har ett relativt nytt jobb oxå har hela tiden haft en liten liten oro i magen då jag inte varit på jobbet på flera veckor, så faktiskt ska det bli skönt att återvända igen! Imorgon gör jag ett inlägg om det fantastiska bröllopet vi var på i helgen! Ha en mysig söndagkväll….puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är vi här!! Det är underbart…. Jag är…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x