Var är tiden? Hittar inte den….

SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!!

Ja, alltså sååå längesen är det ett inlägg dök upp här. Nu när ja äntligen sätter mig ner för att skriva ett långt inlägg fittar sig datan så till den milda grad att jag är beredd att slänga ut den från 3:e våningen! FUCK!

Jag är DESSUTOM på jordens sämsta humör så jag skulle vilja skriva ett sånt typsikt ”rakt ut från hjärtat och kasta så mycket skit och spy så mycket galla du orkar” inlägg.

Men…. orka?

Jag har ingen tid över för nåt…. dygnet skulle ha 78 timmar till, det räcker inte till med 24 timmar. Jag vill få in ett inlägg på min blogg…. jag ÄLSKAR ju min blogg. Jag vill ju att det ska blomstra av inlägg här och ni må tro att jag har allt i huvudet jag vill skriva om. Snart får det ju liksom inte ens plats därinne. Men where the fuck is the time????

Har ni tid??

Hur får ni tid?

Alltså, jag hittar då inte min tid?! Den är borta…. gone with the wind!!!

HJÄLP!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Första dagen…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x