TACK för dom här åren EIBK!!!

För 5 lojala år i tjänsten som tränare i Enköping IBK Pojkar -96 fick jag
den här oerhört vackra buketten. (Bilden suuuger).

Godmorgon TISDAG! Det är dax att återigen greppa tag i denna arbetsvecka. Milobebis har sovit lite oroligt inatt, han kanske känner nog på sig att hans ”arbetsvecka” oxå startar fr o m nu. Igår berättade mamma att hon ska gå ner till 4 dagars arbetsveckor och vill hämta Milobebis tidigt en dag i veckan. Vad glad jag blev, vad mysigt för dom…

Att bero på buketten här ovan. Ja, det är alltså helt officiellt nu när man fått sin bukett oxå. Jag har aldrig hört att någon fått nåt när dom slutat. Men det fick jaaaaaaaaag 😉 STOLT!!! Kan ju vara att jag inte fått veta det…. På årsmötet så delades dessa vackra blommor ut till mig. Jag var inte där personligen då jag inte hade någon barnvakt sent på kvällen men de blev levererade hem till mig.

Kanske var tur att jag inte var där. För serni…. jag pallar inte sånt där! Jag kommer ihåg när jag skulle berätta för grabbarna att jag skulle sluta. OH MYY GOOOD! Jag var ju ett vrak liksom, fultjura och allt. PINO som Thedde tyckte, jag förstår honom. Man är för det första jävligt ful när man tjurar, fultjurar. Sen kanske det inte är så kul att ens morsa står och snorar och hulkar när hon ska berätta att hon nu ska sluta. NEJ… men som sagt. Jag pallar inte. Jag har fött för många barn (= ju fler barn, desto blödigare).
När vi sedan hade avslutning fick jag ju presenter och blommor. En kille hade gjort en egen tavla till mig…. tårarna rann kan jag säga… OOOH SHIT!
 
TACK EIBK!! Det kommer kännas SJUUUUUUUUUUUUUUUUKT tomt att inte få träna er längre…. Det kommer kännas töntigt att sitta på andra sidan, på läktaren och kolla på era matcher fr o m nu. Så är det ju, men min röst kommer höras kan jag lova! 🙂
Dock så är jag inte helt avpoletterad från föreningenom jag ska vara helt ärlig. Pojkar -95 ska jag vara lite av en målvaktstränare för fr o m nu. Thedde spelar ju även med dom…. så lite får jag köra. Annars hade det nog känts väääldans skumt! 🙂

GO EIBK!!!

Ha en fin dag alla, nu hör jag att regnet smattrar på fönsterblecket oxå!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mysig helg!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x