Städdag?

Hörrni, det är deen underbara dagen fredag!! WIIEEE!!!
Finns ingen bättre dag….. finns inte!

Precis satt mig hemma. Har vart och hämtat Milobebis på dagis, favouritetime och the week!!! Jag älskar o hämta på dagis, han blir så himla glaaad! Sen vet man att en arbetsvecka är till ända och jag känner att det ska bli skönt med helg. Nåväl, helt sant är det inte att den är slut. Jag går in och jobbar imorgon lördag, men det blir bara några timmar. På kvällen sen är det feeeeest! Ja, det blir fest för mig och vår lägenhet. Ja, det är nån slags födelsedagsfest/inflyttningsfest blandat. Lite trevligt med hooolabalooo. Nära och kära som kommer och äter och dricker ett/några/miljarders glas vin. 🙂 En gammal hederlig vuxenfest… jajjemen!
 
Hörrni, den där plattången jag köpte. Den var skiiiiiiiiiiiiiiitbra! den kostade 349 kr på Åhlens och var grym. Så nu är jag glad att jag slapp ångra mig över att jag inte köpte den dära iCurlen eller nåt. Jag har så fina lockar idag så det är inte klokt! 😉

Jaha, nu tänkte jag mig att jag skulle börja fredagsstäda. Jag vill ändra fredagsstäd till torsdagsstäd nu. Jag vill att allt är klart på fredagen så att man bara kan slappa sig igenom hela jäkla helgen. Sen ska jag ha tvättstugan samma kväll så man gör allt sånt samma dag. Det är alltså planen, sen vet man ju hur det blir med det. Typ pannkaka och skitärsel men jag ska i alla fall försöka.

Hörrni….. jag fick en sak igår i försenad födelsedagspresent! Jag skriver om det i nästa inlägg. Jag blev så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt glad!!! 🙂

Nu örst hämta husbandet från jobbet, storhandla, sen hem korka upp ett glas vin, på med slaskmysisarna och så kööööööööööööööööööööööööööör vi! Städar ni idag???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Eeh asså…. Nu vet jag inte men jag köpte…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x