SJUK

Jag är sjuuuuuk! Jag hade nästan glömt hur det kunde kännas att må
riktigt jäkla risigt! 🙁

Jaha, ok…. jag som resten av sveriges befolkning är risig! Åkte till jobbet ändå igår även fast jag kände att jag inte var ok igår morse. Slutade med att jag kom hem efter jobbet med feber och mådde riktigt pissigt! 🙁 Fy bubblan säger jag bara, inte alls kul detta faktiskt. Så nu ligger man här helt ensam och känner att det bara känns fel. Va? Usch… Jaja, jag får hoppas att jag snart är pigg igen. 

Vi var ju på den dära 40 års skivan i lördags. Jättetrevligt…. började dock inte så bra. Jag fick en hel drink över mig och min nya klänning vid välkomstskålen. JIPPPIIII… den blev genomskinlig och fläckig. Precis det man vill ska hända när man står där och har piffat till sig. Den torka och fläcken var kvar men det blev trots allt en jättekul kväll! Maten alltså…. vad tycker ni om libanesisk mat??? Alltså…. OH MY GOOOOD. Dessutom går det alldeles utmärkt att hålla den LCHF. Nu måste jag leta efter matställen med libanesisk mat. Hittade faktiskt ett ställe på Kungsholmen i Sthlm som hette  

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag är sjuuuuuuuk…. :(

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x