THE BIG TRUCK!

Ni vet den där lastbilen jag berättade om förut. Här är den…. den
ligger högt på ”gilla leksaker” listan. Topp 3… minst!

Leksaker som har ett slags favoritvärde. LASTBILEN. Lastbilen med stor L!!! Ni vet den där meterlånga saken som är en halvmeter hög? Den som vi inte kom ut från affären utan. Här är den. Den ser lite skadad ut utan att vara det. Den är tejpad för att släpet inte ska vicka. Då blir Milo galen, han skriker högt och kastar lastbilen åt helskotta. Så Thedde tog tag i den biten och tejpade den så att den inte vickar. Nu är den perfekt tycker Milo.

Det nya nu är att springa fram och tillbaka över vardagsrums/matrums golvet. Skrika HEJ DÅ jättehögt och sen kuta iväg i 300. Fort går det kan jag lova. Det jag förundras över är hur han orkar? Alltså… det räcker inte med 10 gånger fram och tillbaka liksom. Skulle jag göra det så skulle jag spy av utmattning.

Den här lastbilen ska jag spara… sen ska han få den när han fyller 18 år. Det ska vara ett minne och kanske nåt som han kan ge till sina barn. Sen ska han själv få höra på när hans son eller dotter springer med den här fram och tillbaka! 😉

ÄLSKADE ONGE!!! ♥♥♥ Vi älskar dig så mycket!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LÖRDAG smakar GOTT!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x