BLOODY MONDAY!

Storhandlat! På en måndag? JAPP… inte en kotte
som handlar och man kan florera omkring precis
hur man vill!

Ja, då har man gjort måndagen och veckans vidrigaste dag är avklarad. Ja ni vet ju vad jag gillar måndagar, typ INGET alls faktiskt. Varannan måndag är bättre dock, det är måndagarna då de stora pojkarna anländer från sin pappa. Stora pojkarna hit brukar oftast betyda storhandla! Då gäller det att fylla på mjölk, mack, fling, ost och oboy förrådet. Det är sjuuukt hur mycket killar i tonåren kan äta. Jag tror inte heller att det kommer att bli direkt lindrigare heller. Det kommer att fortsätta såhär…. sen kommer mina armar så smått förvandlas till aparmar av allt kånkande på mjölk. 🙂

Vart handlar ni? Alltså vilken affär? Jag är egentligen ett ICA Maxi ”fan” men inser att det faktiskt ÄÄÄR billigare att slinka in på Willys och göra sina stora basvaruinköp. Det skiljer faktiskt jäääkligt mycket ska jag säga. Det som är lite kasst med Willys är ju att man inte hittar ALLT man vill ha! Så känner jag faktiskt….. men hur som haver så kan man ju varva det hela litegrand.

Nu är Milobebis badad, inoljad (den däringa ”oljan-med-lavendel-från-Barnängen-som-ska-lugna-ner-bebisen-lite”) bullshit oljan! Han har ALDRIG blivit lugnare av den, däremot har han väldigt len hud. Så det funkar den för, men det där med att dom ska sova bättre var det största bullshitet jag hört på länge. Ni vet ju hur våra första 18 månader varit!? 🙂 Husbandet håller på o nattar och jag hör honom säga mamma lite då och då. Ibland får han för sig att vi båda ska vara därinne med honom, men så kan man ju för fan inte hålla på. Va? Näää, nån måtta får det lov att vara. Han brukar ge sig med att få höra att jag svarar JA några gånger.

Nu väntar jag in Thedde som har sen fotbollsträning, usch… det börjar ju liksom bli mörkt mycket tidigare så det känns kontisgt att han fortfarande är ute och flänger. Närmast är det SUPERSLAPP i soffan som gäller. Vi har hållt på och fixat och donat ända tills nu…. det är dessa vanliga vardagsbestyr, laga mat, handla, hämta, skjutsa, plocka hemma, bada o natta bebis. Sen är det liksom vuxentid i soffan en stund. Jag pallar oftast bara en liten stund, sen ligger jag och dregglar snarkande i soffan. SNYGGING VA? 🙂  

Trevlig kväll ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SUNDAY PICS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x