Nya produkter!

Lite nytt i pysselverkstaden! Stjärnan och tavlan har ni ju sett tidigare
men nu i lite nyare tappning. Nytt typsnitt bl a. 

Torsdagen är här och stora förändringar har skett. Jag kommer att gå in på dom lite mer senare. Som ni ser ovan så har det hänt lite nytt i min pysselverkstad. 🙂 Pysselverkstad, låter lite Emil i Lönneberga över det hela…. I alla fall, det börjar ju faktiskt lida mot jul! 😀 Ja, alltså vi är i mitten av september och snart är det oktober. I november börjar julhysterin så att sååååååååååå länge kvar är det inte.

Jul betyder att jag måste börja tillverka lite prylar igen. Det brukar kunna bli hysteriskt kring jul för min del. Nåt nytt jag nu ska börja med är att jag ska börja med homepartys. Ni vet som ett tupperware party….fast jag kommer vara mycket roligare! 😀 Jag kommer dit och dukar upp mina prylar, tänder en massa ljus och slår på mysfaktorn med allt jag har att erbjuda. Sen fixar värdinnan lite mys i form av nåt att äta och dricka, kan oxå vara en enkel fika….. Vill man sedan handla nåt så gör man en beställning, värdinnan får (som tack för hjälpen) välja något ur mitt sortiment.

Jag har mycket NYTT på gång så det känns faktiskt väldigt spännande! Pappa, som har lite mer tid nu, ska hjälpa mig att framställa mina nyheter. Nå slags prototyper som jag kan visa upp. Jag har skallen full av idéer och måste få ut dom i nya produkter.

Är det så att DU är intresserad av ett sånt homeparty är det bara att ———–mejla mig! Klicka bara på mejla mig så kommer ni direkt till min mejladress! Det är inget köptvång på dessa homepartys. Passa på att samla ihop lite polare och umgås! 🙂 Kanske bara för att dricka lite vin en kväll… så kan man slå ett litet öga på vad jag har för prylar. OBS: Jag dricker oxå gärna VIN! :))))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Barbie = Mamma?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x