När livet bestämmer besluten…..

Lite av det nya jag gjort. Dessa stjärnor är i size small, 35 X 30 cm
i måtten. Dessa har oxå lite dekorationer runt sig i form av järntråd
med små pärlor och sånt. Stilen är lite ruggad, sliten sådär.

Ja, som jag redan hintat om här på bloggen så har det hänt en del förändringar i mitt liv. En förändring som nu kommer att bli väldigt spännande. En förändring där jag helt och hållet följt mitt hjärta och bestämt mig för att våga lite här i livet.

Jag har valt att lämna mitt arbete som butikschef. Jag har gett det ett halvår och är nöjd och glad över mitt eget beslut. Det är många faktorer som gjort att jag tagit beslutet, det är faktrorer jag inte tänker gå in på mer än så här på bloggen men det var några väldigt avgörande faktorer som gjorde att beslutet inte blev speciellt svårt, after all. Det viktiga är att detta beslut är något som är bra för mig och min familj, det är oxå noga diskuterat fram och tillbaka och jag har haft väldigt kloka människor omkring mig som hjälpt mig i mitt beslut. Detta är något bra, något som gör att vi alla kommer att må bra. När man blir äldre så blir man oxå klokare. Man värdesätter saker så himla annorlunda, värdesätter saker som FAKTISKT ÄR väldigt viktiga! För 10 år sen hade jag nog inte tagit detta beslut, men idag… när jag är klokare så var det ett självklart beslut!

Nu har jag en väldigt spännande tid framför mig. Nu ska jag satsa helhjärtat och jag ser fram emot det!

Så, då vet ni oxå!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

APPAR

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x