Boots

Kooolllllllaaaaaaaaaaaaaaaa???!!! Hur snygga är inte dessa boots då?

Jag är ute efter ett par boots. Ok, just nu är väl inte jag, så att säga, i köpartagen. Nope… jag har köstopp på obestämd framtid. Inte för att jag direkt spenderat den senaste tiden men nu lär man väl få hålla i alla kulor som finns. MEN… skulle jag få önska mig något så skulle det vara ett par såna här pjuck från Nilson. Dom är så jäkla snygga så det är inte klokt! Dom är ännu snyggare på ska jag säga och passar till ALLT! Till jeansen, till tightsen, till kjolen… ja till allt. Såg en tjej på stan som hade tights till och en stickad tröja och hon såg ut att vara direkt hämtad från en blank tidning.

Kostar runt 1200 på Nilsons. Har du råd så dra och köp ett par direkt… det skulle jag gjort!!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gissa vad vi äter ikväll?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x