ABBY

Jag är ett ras, sitter och tittar på BIGGEST LOSER och får återigen
höra Abbys historia. Jag kan inte fatta att hon står där…. så vacker!

Har ni följt BIGGEST LOSER? Jag gör det… jag missar nåt avsnitt här och där men för det mesta lyckas jag se dom. Säsong 8 går nu….

Där finns en kvinna som heter Abby. Hon är 34 år och berättade första dagen att hon förlorat sin familj i en bilolycka. Idag fick jag se det på riktigt, när hon berättar om dagen när hon förlorar sin familj. Usch, jag orkar knappt skriva om det känner jag…. Hon hade varit hemma med deras lilla bebis, en liten pojke på några månader. Hennes man kommer hem med dottern och Abby berättar att hon mått dåligt hela dagen. Hon skulle följt med när familjen sedan åkte iväg, men hon mådde inget bra varför hon stannar hemma. Det sista som händer är att hennes dotter kommer springande och säger I LOVE YOU MUMMY” och kramar om henne. 8 km hemifrån sedan möter de en fartdåre som kör in i dom i 150 km/h. Hela familjen dör direkt…..

Hon är min IDOL. Hur orkar hon ens andas liksom? Hon säger själv att hon knappt existerat de senaste åren. Hon har bara varit, men aldrig varit engagerad i det hon gör. Hon säger oxå att döden inte skrämmer henne, att den stundtals mer känts som en lättnad… om det hänt! Mina tårar rinner när hon berättar om den där dagen… jag kan knappt andas bara jag hör det. Man vill inte ens tänka tanken.

Men förstår ni vilken kvinna? Där står hon nu…. och kämpar som FAN med sin vikt. Hon får tillbaka ett liv på köpet säger hon. Hon ÄR någon nu, inte bara en sak. Hon kämpar på som fasen. När Jillian pratar med henne så säger hon att hon varit hemma och verkligen lekt med sina syskonbarn, hon var delaktig och engagerad som hon inte varit hittills.

Ja… herregud, vilken kvinna. Jag beundrar henne, otroligt mycket! Vilken människa…..stark är bara förnamnet!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag har gjort ett nytt rum idag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x