Milobebis!

Vilken mysig dag vi haft jag och Milobebis. Lekparken bjöd på strålande
väder! Milobebis njöt i fulla drag, han behövde verkligen en stund
ute i friska luften idag. Han sken som en sol och lajja runt i 180.
Nåt som är bra är att denna lekpark har gungor för bredrumpade
mammor oxå så jag fick plats i en gunga och fick gunga bredvid Milo!

Fredagkvällen är här, ÄNTLIGEN! Vi har haft en übermysig dag jag och min älskade lilla unge. Han fick äntligen lufta sig och leka utomhus, jag tror han behövde det. Mitt lilla hjärta… Lekparken vi var i heter Öriket och är verkligen jättebra. Den ligger ett stenkast från oss så det är bara till att knata några meter så är man framme. 

Jag minns vår lekpark vi hade när jag var liten. Den var jättekul… tills att ungdomarna kom och skar sönder studsmattan som fanns inbyggd i den. Det var ju den som var roligast. Sen låg dom packade i den och spydde och sånt så även om den lagades så kunde man aldrig leka i den. Jäkla skitungdomar ;).

Jag tycker att dagens lekparker är riktigt bra. När Thedde och Elliot var små minns jag inte att det fanns så bra, numera är det ju värsta bästa flööösch de luxe varianterna i vissa parker. Tänk bara o få leka att man sitter i ett tåg som liten. Vilken grej?

Mer då? Jag skulle ju fika med min äldsta son Theodor! Jag kallar honom så (han heter ju så) när jag blir arg. Han GLÖMDE att vi skulle fika och brassade istället hem till en kompis! SNYFT 🙁 … nu blir man bortglömd oxå. Ja, så är det väl, man är inte längre huvudpersonen i deras liv. Därför kommer jag att hålla hårt i Milobebis. Han ska inte få en chans att glömma sin morsa. Jag ska hänga likt en flåsande fästing i nacken på honom i ur och skur. Blir det prat om att flytta hemifrån så blir det ett blankt nej. Milo 48 år, bor hos mamma, vi spelar bingolotto på lördagarna, på torsdagar gör vi ärtsoppa med fläsk och pannkakor till middag. På söndagarna åker vi på bilbingo ute nånstans lååångt ute på landet. Vi pantar och spar pengarna i en kantstött vas som jag köpt på en auktion ute i nån laggård. För pengarna sen så köper vi bingolotter. Nya fräscha bingolotter. För när det är knapert så har vi gamla bingolotter som vi låtsas är nya. Duttar med såna duttpennor gör vi oxå. Varannan lördag har Milo blå och jag röd, sen svitschar vi till helgen efter. Tänk vad kul vi ska ha Milo och jag.

Trevlig fredagkväll puppor! ♥ :))))

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vädret!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x