KATT-FAN

Ja, neeee…detta är inte en skabb-katt vi hittat ute i soptunnan.
Detta är vår katt TOXY.  Inte drabbats av någon okänd sjukdom
eller blivit smittad av rabies. Han har bara badats.

Det var Elliot som berättade att hennes klasskompis mamma och pappa badade deras katt när den hårade mycket. Nu har våran hårat i 3 månader och jag blir galen på allt hår som fastnar överallt. Milo har i nappen, jag på alla mina svarta kläder, mattor och soffan. Everywhere… Fan, orka dammsuga hela tiden?! Har hört att man inte ska behöva bada katter som är så renliga djur så hittills har vi bara duschat han nångång.

Sagt och gjort, vi slängde i katten i badet. Tvättade av honom riktigt ordentligt. Han hade såklart lite panik och försökte ta sig ur men jag försökte prata med lugn röst och görat snabbt. Vi tog ur honom och torkade av honom det värsta vattnet. På riktigt så höll jag på att ramla ihop av skratt. Hur han såg ut kattrackarn??? Smala spetiga ben och svansen såg ut o va smal som en cigarett. HAHAHAHA, ämen alltså…. HAHAH! Jag kunde ju inte sluta skratta. När han sen skulle gå iväg kom nästa skrattsalva. Han sprätte ju bara med benen, kunde inte koncentrera sig på att gå överhuvudtaget. Han satt i 1,5 timme och torkade sig sen.

STACKARN! Men det är väl så dom gör. Katter fetdiggar ju inte direkt att bli blöta. Han doftade så gott sen under hela kvällen vår hårboll. Om han hårar mindre? Ja, vet ni, jag tycker faktiskt det. Om inte annat så blev han jättefin i pälsen så nu hoppas jag att det blir bättre…. HÅRBOLL!

Nu, laga käk till mannen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mäta magen?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x