Helgen i bilder!

Mys Lördag med Elliot. Vi fick en några timmar på stan bara han och
jag, urmysigt!

Mitt gamla gymnasium. Här gick jag 3 år och kämpade järnet. I lördags
var det barnloppis. Jag var ute efter en BOBBY CAR men det gick inte
att hitta. Dom brukar ta slut rätt tidigt.

Sen hände nåt kul. Jag vann på mina ICA lotter, jag köpte cola och då
fick man tydligen en lott. När kvittot kom ut så fladdrade så mycket
tankar i mitt huvud. Jag trodde på fullaste allvar att jag vunnit pengar
eller nåt annat stort med tanke på hur kassörskan reagerade. Vet ni
vad jag vann? 150 gr bönor/ärtor!!!! MEN VA???

Min ”GANGSTA” kille förberedde sig för party. Han skulle på fotbolls
avslutning och fick för sig att man skulle ha en påse på huvudet med
YES schamponering. Han använder ju vax och tror att det här sättet
är det bästa. OOOOOKEEEEEJ???

Själv gick jag på Helenas födelsedagsmiddag. Jätte trevligt med jätte
god mat. Helena är så jäkla duktig på mat…. därför fick hon ett par
”köks” tavlor utav mig. 🙂

Bea & Alexandra vid bordet.

Skål!!

Bea & jag.

Vissa hade precis kommit hem från kryssning! :)))

SKÅL!

Söndag ute hos Milos farmor och farfar. Löven var riktigt kul!

Helst när man kastade upp dom och man fick springa igenom….

På vägen hem stannade vi till och kikade på dessa. EN alldeles ny fin
kalv hade den här mamma mu fått. Milo är helt faschinerad av alla
slags djur.

Helgen är återigen över. Det går i ett nafs så är det liksom måndag igen. Men, faktiskt…. snart är det fredag igen så det finns egentligen inget att klaga över. En ”fullt upp” helg blev det av det hela. Jag var på födelsedags middag i lördags och husbandet på fotbolls avslutning. Ni hör ju?! Fotbollsavslutning, det kan ju inte annat än sluta i världens baksmälla?! Igår var det baksmälla för hela slanten. För mig blev det bara två glas vin i lördags eftersom jag har en sån JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA HOSTA. Jag håller fan på o hostar lungorna ur mig så det blev en tidig lördagkväll för min del. Husbandet däremot gick all in :), han tyckte kanske inte att det var lika skoj igår. STACKARS. Spydde och hade sig… Inte kul när det blir så! Tyckte synd om honom….
Efter att vi varit ute hos svärisarna blev det en sitta i soffan eftermiddag med filmer och lite gott att äta. Rätt mysigt att ha såna dagar oxå. Inga måsten, bara slapp.

Idag däremot är det första dagen på en ny vecka och jag har en hel del inplanerat. Jag måste köpa en almenacka till mig själv. Känns inte som jag har samma koll med kalenderna i min iPhone. Kanske att man ska ha både och för att verkligen kunna hålla ordning på allting. Fasicken, med 3 ungar är det liksom en hel del att tänka på kan jag säga. Dessutom ska man hålla ordning på sig själv och sitt.

Nån som har nåt bra tips på hostmedicin? Nåt som gör att man får upp slemhelvetet och kanske kan dämpa hostandet på natten?! Inatt har jag knappt sovit pga ett jävla hostande som tar kål på mig. Jag har träningsvärk i magen.

Kör hårt, det är måndag! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kvalitétstid med mellansonen i form av pas…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x