Fjuniga VOLVO killar!

Raggarbilar…. eller vad man nu ska kalla dom?! Illalåtande fordon kanske passar bättre med tanke
på det vi hör kvällarna i ända!

Vi bor ju centralt. Vi bor oxå väldigt nära vår bussterminal. Där samlas ungdomar kvällstid. Dom samlas väldigt sent och blir kvar ännu senare. Så pass sent att vore det min unge så skulle jag ha hämtat hem honom i örat för längesen.

I alla fall så ska det gasas så ända in i helvetet dessa kvällar. Man ställer upp sin VOLVO 740 som är målad med en roller med mattsvart färg. Det hänger en rävsvans på antennen, man har oxå WUNDERBAUM så kräkreflexerna hoppar bakut ifall man nu skulle hoppa in i den här bilen. Det står killar med nedhasade jeans och keps med ett VOLVO märke på med pubesfjun på hakan utanför bilen och nickar sådär nöjt som: ”FYYY FAAAAAAAAN VA COOOOLT”.

Lagom till man tittat lite så är det liksom dax för allvarets ögonblick. Det är då den fjuniga killen hoppar in i sin kärra och så ställer han sig på gasen och låter hjulen snurra och bilda en tjock rök samtidigt som det skriiiiiiker högt om däcken. Killarna med VOLVO kepsarna håller vid det här laget på att svimma av upphetsning. Detta upprepas sedan 158 gånger och ju mer rök det uppstår och ju högre däcken skriker desto coolare är du.

Själv undrar jag? Finns det verkligen inget som är roligare??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag när jag var som tjockast!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x