Surkärring här!

Det här är en gammal bild på mig. Men det är en bra bild, det är en
högst aktuell bild för tillfället.

Livet borde leka. Livet borde kännas lite lättare idag när det är fredag. Livet borde kännas riktigt SKÖJ men det gör inte det. När jag sedan räknar efter så förstår jag varför. Jag förstår varför jag vill gömma mig i en garderob. Jag förstår varför jag vill lägga mig under täcket och glömma hela dagen. Jag förstår varför jag vill fövandlas till en eldsprutande drake. Jag förstår varför jag vill vrida nacken av nån.

Hon är här nu, den där PMS häxan jag så många gånger pratat om. Hon är här och förpestar livet en liten aning. Hon som gör att några dagar varje månad känn likgiltiga, som att det kvittar om vi gör nåt roligt jag har ändå inte roligt. Hon som gör att jag vill springa förbi min spegelbild. Hon som gör att jag inte kan rå för hur irriterad jag är på allt och alla. Hon som gör att jag känner mig lite ledsen hela tiden.

Skulle en sån där farbror som leker ”frivillig samhällspolis” dyka upp nu så skulle han få veta ett och annat. Ni vet väl vad en frilvillig samhällspolis är? Det är en sån där farbror som lär alla i hela världen att leva rätt, parkera rätt, gå över gatan rätt, uppfostra ungdomar rätt m.m.

Dessutom är jag så jäkla yr i skallen igen. Vet inte om det är min nacke som spökar, den är paj, eller om det är mina kristaller. Jag orkar inte bry mig bara det att det är förjäkligt. Men men, nu ska jag städa loss här hemma. Det är trots allt fredag och jag får fan skärpa till mig ett hekto. Jävla surkärring man är alltså?! Fy fan…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Familjen morgonpromenad här! 1 timme har v…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x