Milo dansar/sjunger till WAKA WAKA!

Äntligen lyckades jag fånga det. Det har alltid gått åt skogen eller så har
Milobebis vägrat fortsätta när jag filmat.
¨

Milobebis ÄLSKAR WAKA WAKA med hon vargkvinna som jag brukar säga. Hon som egentligen inte kan sjunga men blivit världskänd ändå. SHAKIRA. Det tog ett tag innan vi förstod att Milo älskade den här låten. Han har gått omkring och sagt WAKA WAKA utan att vi fattat varför. Tills en dag då vi hade radion på och han sjöng med. WAKA WAKA EEEEEEEEE sjöng han högt.

Idag lyckades jag få med litegrand. Han har precis vaknat och står i sin lilla pyjamas. Han är ju på bäst humör direkt på morgonen. ÄNTLIGEN lyckades jag! ♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tony fyller snart 30 år! 4 dagar kvar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x