Så förbannad!

Vi behöver prata om busschaufförer! Jag har själv en liten erfarenhet av busschaufförer då jag pendlade till Uppsala i ett halvår. Där kan jag nog ändå säga att de flesta, typ alla utom 2 faktiskt, var riktigt trevliga. Inget tjafs, bara trevliga farbröder som sa hej och körde bussen så jag kom hem helskinnad.

Nu åker Elliot buss till skolan nästan varje dag. Här i stan kanske vi inte har snälla farbröder som sköter sitt jobb till chaufförer. Här har vi ett gäng ”otrevliga gubbjävlar som vill vara elaka mot barn” chaufförer! JAG HAR LACKAT!!!

Elliot har nu kommit hem för tredje gången och berättat om dessa jävla tjurgubbar, och nu har jag lackat ur som fan på det och känner att jag måste få ur mig allt. Annars så kommer jag att ringa till den som är ansvarig för våra busschaufförer här i stan och få ur mig det. Elliot gick i taket när jag blev galen och lät den ena svordomen efter den andra kväka ur min mun där jag dyrt och heligt lovade att jag fan skulle skälla ut nån jävel. Han är 11 år, det är PINSAMT! Jag glömde det….

Men lyssna!

Elliot har vid ett flertal tillfällen kommit springande precis när bussen är på väg att rulla. Han har t.o.m sprungit bredvid bussen, vid dörren och vinkat, ändå har busschauffören fortsatt åka och lämnat honom på busshållplatsen. JA, hag hajjar att han antagligen är lite sen men KOM IGEN?! Har man mage att bara dra ifrån en liten kille liksom? Jag skiter i att han vart busschaufför i 68 år och är trött på dom som kommer sent men det är inte så att våra bussar är fullsatta! Dom är inte ens till hälften fulla! Vill man inte ha en stackars pojke som sin resande då? Jag menar, blir han på riktigt försenad till nästa stopp om han plockat upp Elliot?

I vår stad går det inte att köpa busskort till unga. Det går att köpa till vuxna men inte till unga. Jag är inte så inihelvetes dum i huvet att jag går och köper ett busskort till en vuxen som är mycket dyrare såklart. Jag och Elliots pappa har kollat upp detta och det FINNS INGET BUSSKORT ATT KÖPA! Vi har lagt in om att det kanske vore bra om det fanns det. Det är lite jobbigt att se till att han har pengar med sig varje dag till detta ändamål, ja det är det, och det skulle vara 1000 gånger lättare med ett busskort att hålla ordning på. NEJ, det finns inget busskort att köpa. OK!?

Elliot får med sig pengar och ibland plockar han ur myntbehållaren. Vi har kommit på att det är dumt att skicka med en hundring eller en femtiolapp för då har oftast resan kostat så mycket…. ja det används på annat kul som fika i skolan och nån liten pryl man kan köpa på stan. Så nu försöker vi skicka med lite mer jämna pengar. I myntbehållaren kan det finnas mynt från Finland, det kan finnas mynt från gud vet vad eftersom man kastar alla mynt i samma myntbehållare.

Han råkade då en morgon plocka med sig ett felaktigt mynt. Ett euro för att vara exakt. Busschauffören tittar på myntet, sen på Elliot och utbrister: ”Försöker Du lura mig va? Nä, du får kliva av, du får inte åka med!” säger gubbfan. MÄH, är han allvarlig eller????? Han lät inte min 11 åriga pojke åka med pga ett EURO. Alltså, 1 fucking spänn!!! Dessutom påstår han att Elliot försöker lura honom. Det är här jag känner att jag börjar spruta eld, det är här jag känner att jag skulle vilja sitta i Elliots ryggsäck nästa gång (om jag bara fick plats) och hoppa ur och skälla ut gubbfan nästa gång! Vad vet han?? Vet han ens om 11 åringar förväntas kunna våra mynt? Ja… serru busschaufförsjävel, det är därför vi vill ha ett busskort så att vår 11 åriga pojke kan visa upp det så du blir nöjd varje gång han ska åka med dig!!!!!!

Nu frustar jag nästan, jag är röd i ansiktet bara av att skriva ner detta. Måste sluta!

Men allvarligt?! Är detta rätt????

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

And the winner is……

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x