Tatueringstid bokad!

Den 27:e är det dax. Då ska jag ÄNTLIGEN få tatuera min
pinuppa som jag så länge velat. Hon ska sitta på min vänstra
underarm och står för kvinnlighet.

Nu har jag tagit mod till mig och beslutat att jag ska fylla på min ena arm. Till att börja med blir det en pinuppa. Hon ska vara lite 50 tal. Ingen porrhöna utan sexig på sitt egna sätt. Hon står för kvinnlighet och är starten till en tatuerad arm. Slutligen kommer hela armen täckas av en sleeve är planen. Det har grott och jag har funderat på det lääääänge. Nu är jag mogen så nu kör vi. Den 27:e startar det. Tur man har lite presentkort att utnyttja. 🙂

Motivet kommer att hämtas från den här boken:

Wish me luck! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helg och tillverkning i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x