Snökaos

Precis haft en mysmorgon med mina barn igen. Jag har vart på min
dagliga morgonpromenad och idag kändes det tungt. Det gör det
ibland. Som ni ser så väntar snökaos…. snart vinter!

Varje morgon passerar jag ett fik, ett fik som bakar sitt eget bröd och sina egna bakverk. Doftern därifrån är helt underbar, jag har hunnit vara ute i ca 15 minuter när jag passerar fiket. Den doften skulle kunna få mig att skita i allt och knata in på fiket och njuta av ett fläskigt wienerbröd istället. Skulle jag blki tvungen att välja ett bakverk för resten av mitt liv så skulle det bli wienerbröd. Inte alls konstigt att jag väljer ett sånt, det är ju typ det absolut onyttigaste man kan tänka sig. What else?

Idag väntar en dag i snickeriverkstaden igen. Igår flöt det INTE på alls. Man har såna dagar och det suuuuger, men det är bara att bita ihop och köra på nytt idag igen.

Snökaoset då. Det känns väldigt långt bort just nu. Himlen ser ut att vara snäll och kanske släppa igenom lite sol. Dock så vet vi ju hur det är med den saken. HUxflux dinglar det ner snöflingor stora som dasslock och snökaoset är ett faktum. Vi har inga vinterhjul på bilen ännu?! När är det dax för det nu igen? Glömmer det där varje jäkla år?!

Nej, nu fixa i ordning Milobebis för dagis och sedan skicka dom andra 2 till skolan. Ha en fin dag! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vardagslyx?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x