Torsdagmorgon och curling

Godmorgon puppor! Idag är det redan torsdag och jag fattar
verkligen inte var denna veckan tagit vägen?! Det är ju helt
sjukt vad fort tiden går just nu…

Sitter i morgonrock, nypromenerad och nyduschad. Idag slog kylan till kan jag meddela, mina lår var som pinnar efter 45 minuters promenad. Även om jag mosade på i ännu snabbare takt idag så hjälpte det inte mot kylan. Jag klädde på mig för lite, det beror främst på att vi inte har nån termometer utanför nåt fönster. Så jag kollar kylan genom att kolla hustaken utanför vårt kökssfönster, är dom frostiga är det långkallingar. Idag syntes ingen frost, men det måste ha vart för mörkt eftersom det ändå var is på vattenpölarna. Frosten låg ju där men jag såg den inte. FUCK. Måste fixa en termometer.

Thedde håller på att förbereda frukost medan jag sitter här. SKÖNT. Jag har börjat ställa lite krav, det är färdigcurlat nu. Jag måste ju uppfostra en man, en man som så småningom flyttar hemifrån och skaffar sig en kvinna. Då vill jag att han ska vara en bra man mot sin kvinna. En man som fixar frukost t ex. Curlar vi separerade föräldrar för mycket?

Jag får en känsla av att vi gör det. Jag har i alla fall gjort det. Jag tror att det är ens dåliga samvete för en separation som spökar. Det man måste komma ihåg är att man ju gör dom en björntjänst. Vi hjälper dom inte utan skälper dom. Hur ska dom fatta nåt om livet om vi bara gjort allt åt dom sen dom var små… inte alls! Vad är lagom curling, finns det lagom curling? Vad tycker ni?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godaste köttfärslimpan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x