Ny säng dax

MINNEN Utdragbar sängstomme med ribbotten vit Min. längd: 135 cm Max. längd: 206 cm Bredd: 85 cm  KRITTER Sängstomme med ribbotten vit Längd: 165 cm Bredd: 75 cm Höjd: 67 cm Madrasslängd: 160 cm Madrassbredd: 70 cm

Jaha, det har då blivit dag att göra sig av med spjälsäng och fortsätta en ny era. Eran
med växasäng är här. Vår bebis har blivit för ”rörlig” tror vi så nu börjar spjälisen
kännas lite trång och inbjuder inte till en rörlig bebis som sparkar omkring sig!

Det är vemodigt att lämna spjälsängstiden. Dels för att jag tycker att en spjälsäng är så vacker, sedan för att jag vet att det är sista gången en spjälsäng bor i vårt hus. Det blir inga fler bebisar och därför heller några spjälsängar. Men nu ser jag fram emot en ny säng till Milobebisen.

Han har gått och blivit bökig på nätterna, han är ledsen och känns onöjd. Han är ledsen och liksom ligger och gnyr, vi ger välling och så tar vi in honom i vår säng. Vet faktiskt inte om jag tycker att det hjälper med tanke på att vår bebis verkar behöva lite space, inatt har han bökat massor. Han måste ha ytor att röra sig på tror jag eftersom han snurrar runt så mycket. Därför känner jag att det är dax för ny säng inne hos honom. Vi börjar med att åtgärda det. Har kikat på dessa på IKEA. Tycker dom verkar mysiga. Jag tror det lutar åt sängen MINNEN som den heter. Den med stålram, den är bredast och bjuder på hela 85 cm bredd. Det kan vara bra, med tanke på att spjälisen är 65 cm så blir det en hel del mer att röra sig på.

Annars så måste jag nog googla på ”nästan 2 årig bebis som är väldigt onöjd på nätterna” om inte ny säng och lite konsekvens från föräldrarna räcker.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min ÄLSKADE unge blir 12 år!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x