Home sweet home

Lite detaljer från vårt matrum. Jag har kommit in ”fixa dona” period
här hemma. När jag får dessa perioder så tar jag tag i saker som
jag tänkt på ett tag. När man väl börjar så ”ser” man så mycket mer
man vill ändra på….

På tur står ju som sagt Milobebis rum. Där gjorde jag i ordning sängen igår så den är klar. Nu är det väggarna kvar och sen allt lull lull som jag planerat. Hyllor, lampor, tavlor och alla små detaljer. Jag har klart för mig hur det ska se ut och jag har knappt tålamod att göra allt som MÅSTE GÖRAS innan. Fasen, kan inte nån bara komma hit och slänga upp tapeterna?!

Men men, a woman´s gotta do what a womans´s gotta do! Det är bara att sätta igång, spackling idag. Förhoppningsvis tapetsering klart imorn så jag får börja lulla runt där inne. Nu har han kräksgula tapeter som passar bättre på ett pizzahak än i vår bebis rum. SHIT. Gula tapeter med text på är det. Typ pizzatext. Ska givetvis ta bild på den sen så ni oxå får se. Huuuuuu…

Nä, nu ska jag åka iväg. Lunchdejt med maken minsann!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Har jag hållit nyårslöftena 2010?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x