Längtan till jul


Att jag börjar längta till jul….. Nu vill jag börja plocka fram allt fint till
advent men det kanske skulle vara lite tidigt? Vi är inte ens i november
ännu. Kolla bara hyacinterna här ovan? Så himla fint…

Igår fingrade jag faktiskt lite på mina julgrejer. Jag har plockat fram 2 ljusslingor här hemma redan. Kunde faktiskt inte låta bli, det lyser upp så fint i mörkret. En ljusslinga hade gått sönder så idag ska jag faktiskt kika efter nya. Det gör så himla mycket med ett rum. Det är lite tidigt att börja ta fram något annat men jag har förberett redan. Nu letar jag efter en vit julgransfot bara, hittar ingen. Nån som vet var det kan finnas? I år blir julgranen vit. Elliot har äntligen godkänt att julgranen har andra färger än röd och grön. Piuuh. Första året jag körde en annan färg så var det mycket psykolog snack. 🙂

Ja den ungen var det inte så synd om igår. Han fick massor med fint. Över 2000 kr i present. Presentkort på alla möjliga ställen. Dessutom blev det Mc Kinley underställ till stallet. Ny ridhjälm (som ska bytas). Vinterhandskar. Kläder. Bok. Tianlotter. Ja you name it….  Han är mäkta glad idag i alla fall!

Nu ska jag förbereda frukost och väcka min lilla familj ♥ Idag väntar samtal med Thedde i skolan, sen ska jag snickra lite. Har jätteont i halsen så den måste jag kurera oxå. Ha en fin tisdag hörrni!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godkväller…. SNAAARK! Inte ett foto tage…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x