Dax för tatuering idag

Pin-up-Girl-on-Scale-Print-C1217582.jpg image by AndreaS4288


Today is T-day! Jag är lite nervös, motivet är inte riktigt klart ännu men
på ett ungefär. Jag har ett par att välja mellan minsann…dock ingen utav
dessa ovan. Tycker dock om motiven, jag älskar 50 tals pinuppor.

Jaha, idag är det då dax att tatuera sig. Jag har väntat på tiden i 1 månad nu. Igår när jag vaknade med en så värkande hals blev jag lite orolig över hur det blir med att tatuera sig? Husbandet , som har några tatueringar (!) menade på att det inte hade nån betydelse. Man kanske inte ska ligga däckad i feber men en liten förlyning gör inget. OK, skönt. Jag var lite orolig att jag skulle behöva ändra tiden nu när jag väntat så länge.

Jaha, motivet då. Ja, jag har några att välja mellan. Det gäller bara att spika en utav dom. Jag ÄLSKAR dom alla lika mycket så det har egentligen ingen betydelse vilken av dom jag tar. Får se hur lång tid detta tar idag. Blir vl nån timmes sittning skulle jag tro. Ajaj…. 🙂

Innan det ska jag dock hinna spackla i Milobebis rum. Tror ni jag hann det igår??? NOPE. Det blev ju en dag fylld med lunch, besök hos kompis Kattis, middagslagning (återkommer till det senare) och TV soffan. Men, idag tar vi nya tag, idag ska jag banne mig hinna med några tapetkanter innan jag sätter min fot utanför dörren.

Herregud, kollar klockan här nere till höger. Ämen, 05.08 är den. Pigg som en mört! Allvarligt… är jag helt ensam om o vara vaken eller? Vem går upp halv 5 på morgnarna liksom!? Jag och panchisarna…. men jag har sovit mina 7 timmar. Så då är det väl så det ska vara. 🙂

Ha en fin dag ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Titta vilken fin väska jag fick av Helena …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x