Lite fest, lite IKEA och lite IDOL

Imorn stundar RELEASEFEST! Det är husbandets bror med band
som släpper sin platta. Vill ni se mer av mother misery kikar ni
in
här! Bilden är oxå lånad från deras myspace sida!

Håhååå jajaaa… det är fredagkväll. Börjar känna mig lagom mosig för att snart gå och lägga mig! Imorn stundar det lite party, TREEEEEVLIGT! Det är när de vuxna får gå ut och umgås med folk i sin egen ålder. Inte alls dumt!

Hörrni, IKEA en fredag dag var inte så tokigt. Massa glada svennar som är ute och handlar lite till helgens planer med hemmet. Precis som jag. Jag kunde inte låta bli att sätta igång direkt när jag landade hemma. Nu är rummet så gott som klart. Mattan jag siktat in mig på var inte alls som  jag trott varför vi fortfarande inte har någon matta i Milos rum. Nåväl…. det får gå tills jag hittar en annan! Stjärnmattor?!?! Var hittar jag det annars?

Spännande att se vem som åker ut IDOL?! Jag tippar på Daniel eller Elin! Vilka tror ni?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glass paus på IKEA!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x