Milos fixade rum

Sängen, nymålad och fixad med nytt tyg vid gavlarna. Sen har jag ju givetvis gjort en liten stjärna till Milobebis. En ”Prins Stjärna” såklart. Med en liten krona på. Uppepå ena gaveln sitter hans kanin från Barbara Bukowski. Sen har Milo den unika absolut första växabrädan jag gjort. Han ska få en ny oxå!

Hyllan ovanför sängen står det självklart en kärleks stjärna på. Sen har vi Milo bokstäver som jag inte kan bestämma om jag ska måla eller inte och i så fall vilken färg. Där ligger oxå hans lilla Barbara Bukowski anka. Hon är såååå sööööt! Jag slängde oxå ihop ett par tavlor med orden vär älskling. Hans söta hund som ligger uppepå sängen är en gåva från han föddes.


Lite stjärnbelysning såklart!

Milo har fått en egen spegel i sitt rum, han älskar att titta på sig själv i spegeln. Givetvis på sin egna höjd, inte långt från golvet kan jag säga. Bredvid den så har han sin korg med några nallar. En kanin som jag sytt, en Hello Kitty (han älskar henne) och så en stor bamse nalle.

Milos lilla hand och lilla fot i en gipsavgjutning. Den gjorde vi när han precis fyllt 1 år på öppna förskolan. Ett jättefint minne och framförallt så vackert, en bebishand och en bebisfot.

Milos rum börjar ta form, äntligen kan jag känna. Han har haft sin pizzeria tapet därinne alldeles för länge! Nu är det mycket mysigare för honom att sova, lela och vara därinne. Det är en sida till av rummet men den är inte helt klar varför jag måste ta nya bilder på det sen!

Han har fortfarande skötbord på sitt rum. Husbandet och jag är överens om att så länge det handlar om att spara sin rygg och byta blöja på sin bebis så måste man ha ett skötbord. Därför ska jag göra en söt liten sköthörna i hans rum. Nu känns det som skötbordet stått helt övergivet mitt i rummet. Nytt tyg behöver inhandlas till skötbordet och det ska jag nog göra idag.

Nu väntar…. ja ni anar inte. Jag ska faktiskt tatuera husbandet nu här på morgonkulan! 🙂 Han är så knäpp! Först frukost! Hörrni! It´s FRIDAAAAAAAAAAAAAAAY!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min nya tattoo

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x