En vanlig dag

Godmorgon Torsdag. Känns som det är lite tjatigt att snacka om att
tiden går fort så jag ger tusan i det. Bjuder på lite bilder på min ljus
slinga jag har på vår byrå i matrummet. 🙂 Undra hur man byter ut
lamporna i den? Inte alls tror jag… dom bara dör så är det finito med
den sen! 🙂

Jaha, då har jag varit vaken sen 04 igen. Dumdidum dumdidum…… Gick ut på min promenad klockan 05 och var duschad och klar klockan 06. Inte illa pinkat. Har ju varit lite krasslig, därav inte så mycket promenader för mig under förra veckan. Kändes i hela kroppen att det var några dagar sen jag gick. Sen hände nåt som jag tycker är rätt häftigt med att vara ute och promenera! Fasicken, hjärnan liksom sätter igång och TOKTÄNKER. Man rensar ur huvudet och tänker klart. Skitbra tror jag, man tar bra beslut efter en promenad. Kanske nåt för våra politiker?!

Jaha, vad bjuder dagen på? Milo ska till dagis, jag till snickarverkstan och göra en ny grej som jag haft planer på ett tag. Hoppas den blir så fin som jag tänkt mig bara. 🙂 Det stora barnen är ute på sitt och jag hoppas man träffar dom innan man lägger sig ikväll! 🙂 På söndag åker dom utomlands med sin mormor och morfar i 1 vecka. Gissa om dom längtar?

Ikväll kommer några utav mina närmaste vänner på middag. Tjejmiddag. Dom har inte varit hemma hos oss efter vi flyttade så nu var det ju dags. Ja innan vi flyttar igen kanske! 🙂 Hoppas på en bra och kreativ dag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KENT ”Utan dina andetag”…. Spelades på v…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x