Sov hela natten nu Milobebis!


Godmorgon min vän! Då är den efterlängtade fredagen här. Jag har
hunnit med några posters på morgonen, 3 st för att vara exakt! Sen 
har vi ätit frukost och varit lite griniga.

Idag borde det ju kännas så himla NAJS allting. MEN, det gör inte det riktigt. Jag är så trött så skallen värker och så känner jag mig gråtfärdig. Milobebis är oxå trött och grinig. Milobebis har lagt till med nån ovana på nätterna. Han sover jätteoroligt, gnäller och är ledsen om vartannat. Han ska ju fortfarande äta sin välling på natten vid typ 1 och en flaska vid 5 på morgonen. Detta har ju pågått i all evighet då förstås så egentligen är det inget ovanligt. Men den här oron är lite nytt. Han är ju i en sån fas nu iofs, det händer mycket i hans liv nu. T ex så utvecklas ju språket väldigt fort nu och det gör att allt ska bearbetas på nätterna. 

Ja, jag vet allt det där. Men det är fortfarande jobbigt!!! Han har ju sovit typ 5 hela nätter sen han föddes. 5!!!! Alla dom nätterna vet vi inte vad vi gjort utan han har bara gjort det. Nu känner jag ändå IGEN att jag vill ta tag i det här. För hans skull oxå. Igår somnade han vid halv 8 tiden, sen har han vaknat säkert 5-6 ggr inatt. Sen vaken för dag sen halv 5 i morse. Det är ju för lite sömn för han, det märker jag. Han har dessutom vart sjuk så han behöver sömn. Han blir grinig och han som är så himla snäll annars märker man stor skillnad på. Inget är kul och allt kan dra. Lite som jag känner. Jag förstår honom. Att sova för lite är fan inte kul, man är inte sig själv helt enkelt. Nu har han somnat efter att ha vart ledsen, han brukar sova mellan 12 och 13.30 typ.

Nu måste jag återigen gå igenom alla dessa metoder eller?? Fan vad jobbigt. Orkar liksom inte riktigt det. Han är så mycket större nu oxå så det här med kurer hit och dit känns så jäkla fel. Jag tror iofs att Milobebis skulle må bra av rutiner och alltid bli nattad i sin säng. Men vi som är en sån spontan familj låter han somna lite hur som helst. Ibland i soffan, ibland i vår säng och ibland i sin säng. Det har funkat på dom andra 2 men jag tror att han är känsligare. Han behöver nog sin rutin att somna i sin säng, badet och pyjamasen, kanske en saga. Vi måste prova det nu känner jag. Ytterligare ett försök på vägen för sömn hela natten. Känns som vi kört det här 100 ggr nu sen han föddes. Ni som läst här en längre period vet ju hur vi haft det! Jämför man förr så är det ju ”Walk in the park” nu men ändå. Sen har vi ibland tagit tag i det, sen funkar det hyfsat och då låter vi det bara flyta på. Sen när denna perioder kommer så är man helt jäkla slut och blir påmind om att han faktiskt INTE SOVER HELA NÄTTERNA ÄN. Jag tror att man nästan skjuter bort det när det funkar hyfsat. 

Aja, wish me luck! Fr o m ikäll kör vi OPERATION rutiner!!! Har ni nå tips?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu var dom värda en glass efter man följt …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x