En lite ledsen mamma här i soffan. Vinkade…

img_0207 (MMS)

En lite ledsen mamma här i soffan. Vinkade av pojkarna vid halv 4 i eftermiddags. Det har varit KAOS med packning, urväxta sommarkläder och speedade tonårsbarn som har resfeber. Mamma och pappa kom och hämtade killarna, först tog vi en gemensam fika. Självklart är jag känsligast i norra Europa och grät när jag kramade om dom och skulle säga hejdå. Thedde: ”Mamma, grinar du?” Ja vad säger man? Jag blev sån när jag födde små människor som jag älskar mer än livet själv! Just i detta nu lyfter dom från Arlanda mot Teneriffa. Älskar er mina älskade ungar! Hoppas ni får en underbar vecka!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Killar HÖR UPP!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x