Operation RUTIN so far

Mina killar ligger och kikar youtube på mobilen. Det är en av det
bästa sakerna som finns enligt Milobebis!

Jaha, hur går operation rutin?!

Jo tack, ganska så bra faktiskt! Vi tycker båda att de 3 senaste nätterna varit helt ok. Igår så strula han lite på kvällen men inte så mycket. Det är tappa nappen och den biten, så egentligen skulle man sluta med den där nappen oxå. Men det orkar jag för tusan inte med. Det får bli sen…. 🙂

Han vaknade klockan 02.30 för välling. Somnade sedan om till halv 6 så vi märker ju skillnad helt klart. Vi bär inte heller över honom i vår säng utan han ligger kvar i sin säng efter vällingen. Han blir lite arg över det men är man konsekvent så ger han sig och äter vällingen där i sin säng och somnar om.

PIUUUH! Nu ska det väl vända?!

Dax att börja göra sig klar för dagen. Idag väntar arbete i verkstaden. Beställda alster ska färdigställas. Sen planeras husbandets 30 årsfest till helgen för fullt oxå….

Ha en fin dag alla! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF kålpudding

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x