Gå med tom barnvagn?

Titta en sån gammal och häftig barnvagn?! Annat är det idag?! Idag finns det en flöööööshigare
variant än den andra och man kan få alla vagnar med extra allt. Det är som att beställa en
hamburgare typ…. Allt på? JAPP, allt!

Jaha, idag tänkte jag mig att jag skulle ta en promenad till Milobebis dagis. Mer illa vald dag kanske man inte hade kunnat ta. Men det är liksom lite typiskt mig, jag väljer dom sämsta dagarna. Det är bara att konstatera. Först och främst att ta sig till dagis! Ämen på riktigt. Har nån bestigit Mount Everest med en Emmaljunga i släptåg? Jag har det…. idag! Alltså, ska man ta sig över ett övergångsställe måste Du först KLÄTTRA över snömoddarna som plogats till stora vallar, dessutom är det slask idag så mina promenad Nike:isar var kanske dagens sämsta val! Det slaskade även i mina skor om man säger så. Jag fick i alla fall släpa vagnen baklänges stundtals för att ens ha en chans att ta mig över en väg. Tror ni folk stannar och släpper över en??? FUCK IT! Inte idag, idag sket alla i att det plaska i mina skor och att jag fick gå i vattenpölar stora som mälaren…. dom sket oxå i att jag fick släpa mitt barn baklänges över moddhögarna! VAR ÄR PLOGBILARNA????

Sen så gick jag ju med en tom barnvagn till dagis. Ok, jag ska erkänna en sak. Jag har nämligen aldrig gått med en tom barnvagn nån längre sträcka varför jag faktiskt stoppade i en handduk och en filt över. Tänkte att då kanske folk tror att det ligger en liten nerbäddad där bland filtarna och sover så den knappt syns. Något jag inte räknat med var HUR MYCKET FOLK STIRRA IN I VAGNEN?! Ämen, jag har fan inte märkt detta förut, nu gjorde jag det för att jag såklart stirrade på vad folk tittade på när vi möttes. En tant höll nästan på att hoppa i vagnfan eftersom hon inte kunde se den lilla! Jag log t.o.m för att hon såg så puckad ut! När jag sedan gick så det skvalpade i hela vagnen så hade ju filten liksom hasat av. Så det såg mer eller mindre ut som att det var en bebis där i utan huvud. 🙁

Det slog mig att nån kanske trodde att jag var ett psyco och gick omkring med en låtsasbebis i vagnen. Eller att jag samlade burkar i den?! Eller att jag gick med en stor filt och gjorde just det jag gjorde, ville att folk skulle tro att det låg en bebis där i.

Gissa om det var skönt att fylla vagnen med en stor riktig bebis? Blev tvungen att berätta för en utav dagisfröknarna att jag faktiskt fyllt upp med en handduk. Tog fram den och vek den under vagnen. Hon skrattade gott åt mig. Jag förstår henne….

Så frågan är vilka som var de puckade här? Var det dom som stirrade eller var det jag som istället skulle ha haft barnvagnen helt tom utan handduk och filt och spatserat vidare till dagis för att hämta mitt barn som om inget hade hänt. Troligen det sistnämnda… den som var mest puckad här var nog jag!

Nu ska jag kolla vad det kostar att hyra en plogbil?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En sak till… Bra val Nina!   Riktigt sma…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x