Dom är HEMMA ♥


Nu är dom hemma… mina älskade älskade ungar!!

Ja, jag har inte riktigt tid med bloggen idag, förlåt. Jag har haft fullt upp med att bara ha tittat och pratat med mina barn idag. Hem kom dom pigga, fräscha och så fulla av nya upplevelser. Elliot har tagit en hel del bilder som jag hoppas att jag får visa er här på bloggen.

Känner mig lättad, glad och trygg igen nu när mina älskade landat hos mig igen. Dom har haft det superduper och dom hann bara vara hemma några timmar innan dom for iväg igen i full fart åt varsitt håll. Man får njuta av det stunder man hinner ha dom nära sig…. så är det.

Ikväll väntar lite målvaktsträna, lite mys i soffan med hela min stora familj, sen ska en del leveranser pungas ut. Full fart på denna måndag med andra ord.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon vän! Gårdagen gick i städandets …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x