Vem är DU?

Denna tisdagmorgon vaknar man tidigare
än tuppen lagt sin morgonfis ens en gång.
Den startar dock fantastiskt när jag går in
och ser min statistik från igår!! Vad hände?

Godmorgon bloggläsare! Hoppas ni haft en skön natt och fått vila er i form för er härlig tisdag! Min tidag består av jobb, lite skjutsande av ungar och lite ivägskickningar av beställningar! Själv sov jag som en stock innan klockan blev halv 9 igår kväll. Förra veckan var en krävande vecka med planering för fest och sedan den stora festen på lördagen. Man har inte varit så tuff dessa dagar. Mörka ringar runt ögonen och allmänt risig skulle jag vilja sammanfatta det hela med. Dock så har vi fått otroligt fin feedback på vår fest och det hela blev väldigt lyckat. Tyvärr så har jag inte fått fatt på några bilder ännu då en utav festdeltagarna ska lämna över ett USB minne till oss med alla bilder. Men självklart får ni ta del av dom så fort dom landar i mina händer.

Ja, som sagt, vad hände med min statistik igår? Blev sååå glad när jag kikade in statistiken denna morgon. Mina läsare har vuxit ganska så mycket de senaste månaderna, varför vet jag inte. Det har känts jättekul att fler valt att kika in här med jämna mellanrum och det är så stimulerande att det är så många som vill följa mig och min familjs vardag här på bloggen. Känns fantastiskt att vårt ”svensson” liv som egentligen inte är nåt flashigt överhuvudtaget kan vara kul att följa. Jag skriver ju mycket för min egen skull, men självklart skriver man för er som följer oss oxå.

Kan bara minnas tillbaka på när jag sitter i bilen BLÅ av smärta på väg till BB när jag skulle föda Milobebis. Värkarna kommer med 4 minuters mellanrum och husbandet kör rejält snabbt. Jag säger åt honom gång på gång att han inte behöver köra så fort, det är lugnt, har är inte på väg ut än! Jag sitter där och tar värk efter värk, plötsligt tittar husbandet på mig och så säger han med svag röst:

”Gumman, ska du inte försöka mobilblogga lite, jag kan ta bild på dig!”

Haha, är inte det lite smått fantastiskt?! Men just den meningen sammanfattar det hela litegrand. Jag blev inte alls arg, tvärtom tyckte jag det var bra att han påminde mig. Jag hade så många som spänt följde min graviditet och mina sista dagar innan Milobebis föddes att det kändes som att man måste delge och berätta att nu var det dags. Finns att läsa om just det inlägget långt ner på den här sidan!

Vad som hände just igår vet jag inte, men vad kul!!! :))) Välkommen hit om du inte varit här tidigare! Man blir ju helt klart lite nyfiken på vilka ni är som är här inne hos mig. Hur ni hittat hit, gamla som nya läsare?
Kan ni inte vara gulliga och berätta hur ni hittat hit? Var ni är ifrån och gärna om ni bloggar själva?! Och var det nåt speciellt ni fastnade för här inne hos mig…. BERÄTTA BERÄTTA! Du får vara anonym om det känns obehagligt att ”outa” sig själv!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dom är HEMMA ♥

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x