Önskelista nr 1

Önskelistan på Niiinisbloggen är startad JULEN 2010! Detta är inte bara min önskelista utan en önskelista som jag tänker att mina läsare kan plocka sina egna godsaker ifrån, och tipsa sina nära och kära om! Jag vill oxå inspirera er denna JUL 2010.

Ja, varför inte gå ALL IN såhär på första önskelistan. Det är en önskelista för kvinnan i farten, eller varför inte en småbarns/tonårs mamma som mig, som inte unnar sig själv i första taget?

Vad innehåller listan då:

MYSBYXOR , som ska vara fantastiskt sköna. Dessutom tycker jag dom är snygga som tusan, ett par man inte behöver byta om ifrån när man ska springa till ICA för att köpa mjölk. Inga ”skäms” mysisar som de flesta jag har är! 🙂

ÖRHÄNGEN, hur coola är inte dessa då? Passar både till vardags och till fest. Tänk er dessa till ett guldigt fodral på nyårafton, då är man CHIC så det heter duga!

LANVIN KLÄNNING, ni kanske har sett att Lanvin gästspelar på H&M nu. Jag älskar dessa gästspel. Dels är det lite hysteriskt men sen lyfter det upp hela butiken när dessa gästspel anländer. Själv skulle jag kunna tänka mig den svart blåsan!

PARFYM, från Marc Jacobs. Det är DAISY som oxå nu har en röd flaska som finns i begränsad upplaga. En sån kan väl vara trevlig att få i julklapp!? Doften innehåller: viol, cederträ och smultron.

ROUGE, från Lancome. Ett mycket trevligt rouge som samtidigt ger en fin lyster. Lyster behöver vi nu i dessa glåmiga tider!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SUCK! Hur får man (snart) 2 åringar att äta!?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x