Snart advent…Äntligen börjar det bli dax för julpyntning. Här hittade jag en mängd
fina stakar och stjärnor…. någonstans där jag absolut inte trodde det
fanns så mycket att välja på! Dom har även en webbutik ifall man nu
bor som vi gör, i en by… där finns inte eminenta butiker som
Clas
Ohlson!

Ja vi närmar oss med stormsteg! Det är dax att snart plocka fram dom där lådorna som ligger och skrotar längst in i förrådet. Dom där lådorna som vi fyller till bristningsgränsen efter varje jul, för visst är det väl så att man fyller på varje jul? Med nya stjärnor och nya girlanger till granen. Min låda står redan framme och väntar.

Jag har stött på ett problem. I det förra huset hade vi knappt fönster. I det här har vi fönster till förbannelse. Därför har jag helt fattigt av allt vad fönster pynt heter, jag måste gå på jakt nu. Efter att ha läst runt på en del bloggar så har jag märkt att många hittar fint på Clas Ohlson. Tänkte att jag kikar in där idag. Fanns ju massor, och till vädligt bra priser! Nu ska jag räkna efter vad det är vi behöver här hemma. Det vi har nu räcker väl till matrummet är jag rädd. Det räcker inte… nej nej nej, här ska ljusas upp minsann!

Vilken dag börjar vi pynta hörrni????

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morgonstund…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x