Om en man skulle ha mens


 
Godmorgon på er, ja idag kommer jag nog inte göra annat än att
hålla till här. I min lilla verkstad, färdigställandet är i full gång och allt
ska vara klart innan portarna slår upp kl 18 ikväll!

Börjar dagen med att vakna klockan 04 (inga konstigheter) och märker att den tidpunkten på månaden återigen är här! Bra tajming va? Så idag springer vi och byter ob hela dagen och tampas med menssmärtor. Hade ju gärna fått börja imorgon, men det kan man ju tyvärr inte välja! Man får vara glad att kroppen verkar funka som den ska. Det blir till att äta IPREN och se glad ut!

FASEN, är det inte lite synd om oss kvinnor ändå? Eller synd om, det är så jäkla orättvist! Att vi ska dras med allt sånt här? Inte för att jag hellre skulle vilja vara kille, nej det vill jag inte, verkligen inte! Men, hade det inte kunnat fördelas?! Ja att husbandet fick mens varje månad som ett tecken på att jag fortfarande är fertil och allt verkar funka därnere i konkarongen!? Att han hade PMS:en innan och tampades med humörsvängningar och gråtattacker. Så visste jag att… ”Ok, jag har PMS!”

Känns liksom liiiiite orättvist eftersom vi faktiskt bakar och föder bebisar med våra kroppar. Då hade väl den biten kunnat landa hos våra karlar?! Men å andra sidan…. hela sverige skulle ju stanna när Fredrik Reinfeldt fick mens, skulle Bindefeldt ens kunna ordna nån fest mitt i sin PMS? Eller skulle vi ens bli ynka lite pirriga om vi gick på Ladies Night som alla hade synkade menstruationer ( då dom umgås så tajt)…. det skulle ju bara stå ett gäng gråmulna, glåmiga, svullna tjurgubbar på scenen!

Kanske är lika bra att vi kör den biten, jag menar vi fungerar ju åtminstone normalt även om vi går och dras med PMS och menstruationer.

Nu ska jag (som normalt) koka kaffe och snart väcka min lilla familj! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

De ä ja o Emil! Ja, i snickeboa alltså…….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x