Tovan från h-et!

Är hemma en snabbis för att duscha och göra mig i ordning för kvällen.
Kom på att den här tovan inte kommer bli en kul historia att reda ut!
Nån… ge mig tid att ta mig till frissan för en toppning och lite färg, nån?!

Sådärja, nu har det mesta färdigställts, nu ska allt packas in i bilen. Först måste jag ta en dusch, jag vet bara inte hur det här skatboet uppe på skallen ska redas ut! KOmmer det ens att gå? HJÄLP! Såhär går det när man somnar ifrån borstandet av håret efter dusch och somnar på det. Med tanke på att mitt hår inte mår så bra just nu heller. Är i stort behov av klipp och färg. Men det får bli nån annan gång, vet inte hur jag ska få in det. Nån som har dygnet runt service?

Åh vad jag skulle vilja fixa med mig själv. Ni vet…. håret, gå på ansiktsbehandling, fotbehandling och bara skämma bort mig själv. Men…. med 3 barn i familjen så får det vänta, kanske nåt att önska sig i 50 års present! 🙂

5 timmar kvar till GLÖGGMINGLET 2010 startar! Hoppas på en bra kväll med massa trevliga människor som gillar det jag och Helena framställt kvällen till ära! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

30 dagar av mitt liv

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x