Önskelista nr 2

Dax för den andra utav önskelistor jag kommer att skriva här på bloggen. Denna önskelista fick innehålla en massa ”bra att ha” saker i sminkväskan! Som ni alla vet ligger makeup mig väldans varmt om hjärtat och jag är glad att jag är kvinna och får täcka över blesyrer och framhäva t ex fransar.

1) ECLAT MINUTE är en läppglans från CLARINS som är helt fantastisk. Den plumpar lite, är mjukgörande och favoriten för mig är färg nr: 2, färg nr: 1 är inte heller så dum! Lagom med glans och känns faktiskt väldigt skön på läpparna!

2) COVER ALL MIX från Make up store. Detta är guds gåva till kvinnan. Täcker över ALLT skit du har i ansiktet…. från finnar till små linjer. Mörka ringar är ett minne blott när man får gå lös med den rosa delen på det.

3) DIOR med en helt suverän ögonskugga. Jag använder själv en ljusrosa, brun och beige skugga från DIOR. Den sitter helt kanon och släpper ifrån sig mycket pigment. På önskelistan ligger nu en i guld och en i silver.

4) DIOR SCULPT, en foundation från DIOR med lyftande egenskaper. Den ger även lyster vilket tar bort glåmighet och föryngrar. Detta är kanon i dessa mörka kalla tider när huden mister sin lyster alldeles.

5) MAKE UP STORE ögonbrynsskugga. Den finns även i en trioskugga med 3 olika färger. Applicerar man med en sned pencel så får man ett jättefint resultat. Det sitter oxå väldigt bra och ser naturligt ut!

6) LANCOME PRECIOUS CELLS mascara. En helt underbar mascara som ger långa, fylliga fransar. Borsten är precis så tjock och rak som jag vill ha den. Denna stendiggar jag verkligen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dag 3 – Mina föräldrar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x