Nu jäääääävlar !!

He he !!

Husbandet taking over !!WHAAATS UUUUP !!!

Nina slaggar soffan och resten av gänget snarkar också. Snart ska jag också joina dem i jakt på nattlig gunst. Men det får vänta en liten stund.. Försöker övertala mig själv att jag är yngre och kvällspiggare än vad jag egentligen är. Som när linserna rinner ur mina ögon för att jag fultjurar av trötthet men skyller på att det var ett oootroligt jobbigt avsnitt av hem till röda huset i repris. Eller som när jag tar och börjar tugga tuggummi för att inte somna halvliggandes över soffbordet i en sista jakt på att byta kanal för 214321 gången. Skapligt man ställer om klockan efter att man blir farsa. MEN.. Jag ska inte säga att jag avundas dom som kilar upp ur sängen 5 minuter innan jobbet börjar och kommer dit med frugans gamla stringtrosor över huvudet för att dom vart så frukostgroggy att dom inte ens kommer ihåg hur dom tog sig till jobbet eller varför i helvete det luktar fisk överrallt ( trosorna). Nää.. Gillar lååånga dagar där allt inte behöver vara action el. drama. Bara hederligt glida runt i morgonjamas och utdela det morgonbestämda onda ögat till katten som skitit så illa att duschen packat ihop sig själv och flyttat till Darfur… Och där finns det inte ens VATTEN. Då är man sugen på att köra över katt(astrofen) med milos lilla bil.. over and over again.

Men det är så najs att vakna och faktiskt få lite tid med frugan och kidsen och gå igenom nattliga barnskrik och diverse kramper så man vet att alla är OK för ännu en dag. CHECK !!!

Avslutar med en liten..el. nää.. en STOOOOOOR jävla känga i arslet på den doktorn jag hade idag när vi undersökte min rygg. Jag skiter fullständigt i om jag är 30år el. om du är trött. Du ska behandla mig som ett jävla jesus spädbarn när jag kommmer in till dig. Jag har ONT, mår DÅLIGT, är HUNGRIG efter alla timmar på vänt och DÅ SKA JAG INTE MÖTAS AV NÅGON SOM SER UT ATT INTE BRY SIG ETT JÄÄÄÄVLA SKIT om vad som hänt mig. Det var som att skaka hand med en död jävla torsk. Slappt handslag och ointresse gjorde i detta fallet mig helt vansinnig.. Fel människa på fel plats. Jag säger bara… Hoppas du fick en bra koll i skrevet på mig när du lyfte mina ben. För där på kalsongen hade jag ett litet hål. OCH där tittade min pung ut och gav dig fingret din jäkla tomte.

Over and out !! Gooooodnight.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Avdomnad pung och solpromenad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x