Magsjukan från helvetet

Vilken helvetes åkomma. Jag klarade mig inte trots vitpeppartuggande.
Igår kväll kapitulerade jag under vinterns vidirgaste….

När man inte tror att det kan bli värre så blir det så! Jag har legat i joooordens magsjuka från igår kl 10 på kvällen. Har kräkts som en räv och även varit dålig i nr 2. Jag har inte gjort annat än sprungit inatt, nu har jag 38 graders feber och känner mig så jäkla sänkt!

Nu på morgonen kom Elliot upp och sa att han mådde illa. Ok, sagt och gjort så kalvade även han ur sig. Så nu ligger jag och Elliot i denna guds bortglömda åkomma. Det är VIDRIGT och jag får sån hemsk ångest av denna sjukdom. Men om jag får säga det själv så var jag jätteduktig på att spy ALLDELES själv igår. Ingen klappade på mig vilket brukar vara ett måste för att jag ska fixa det. Jag skötte allt helt själv i ett sovande hus, *STOLT*!

Nu skulle jag kunna mörda för lite avslagen coca cola, Thedde får springa och köpa det innan han åker till skolan. Själv ska jag lägga mig på soffan och kurera mig själv. Vi får se hur vi får Milobebis till dagis, vi få klunsa tror jag! 🙂 Senare i eftermiddag hoppas jag på bra återhämtning då massa beställningar måste måste färdigställas.

BRA TAJMING!! Ironiskt känns det, som att nån skämtar med oss! Nåväl, kämpa på ba…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Diskbråck och kaos

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x