Sköna söndag

Denna bild förklarar lite utav gårdagen. Om man säger att detta inte ens var en tiondel av antal bilar som landade i form av presenter så förstår ni kanske. Det är BILFARM här nu. Milo kunde inte bli överlyckligare!

Sitter vid en annan dator denna dag och hittar tyvärr inte min datakabel till kameran. Vill ju visa lite godbitar från gårdagen såklart. Men det kommer lite längre fram.

Jaha, idag får vi skriva in en ny kategori här på bloggen. Jag tänkte att det var evigheter kvar när jag skrev kategori Milo 18 – 24 månader, och tänk… nu är han över 24 månader!

Det blev en fantastisk dag ur alla synvinklar. Nära och kära hälsade på och Milo var i himmelriket. Han fick så mycket roliga presenter så julafton mer eller mindre känns onödig ur present synvinkel. 🙂 Kan man få för mycket? Kan säga att temat helt klart var bilar, Milobebis älskar ju bilar så det var inte alls konstigt. Men det blev även lite kläder, världens bästa pulka, en trehjuling och en grävmaskin som man kan sitta på. Kan ni förstå?! Det finns att leka med nu!

En jättefin födelsedag blev det. Det var en väldigt trött Miloebebis som somnade igår kväll. Helt slut av alla intryck.

Idag väntar stallet för oss. Elliot tävlar idag så då åker vi och tittar på honom, det är inte varje dag ska ni veta. Ja, som vi får titta, han gillar nämligen inte det. Men idag så. Sen ska vi nog inviga pulkan på eftremiddagen. YIHAAAA!

Ha en mysig söndag allihop!

Ps. Uppföljnings husbandet…. han knaprar morfin och känner att det faktiskt hjälper fint mot smärtan. Han tycker oxå att det börjar att bli aaaaningens bättre, nu håller vi tummar för det så att operationen kanske inte behvöer genomföras!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milobebis 2 år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x