Blaskvällings kuren

Där inne i kulan är ju jag. Milo märker att man kan spegla sig i det
mesta. Tänk vad kul det måste vara med alla upptäckter!?

Lite uppdatering angående Milos sovvanor. Ni vet ju vilken LIVING HELL vana han haft. Typ inte sovit och bara ätit välling nattetid.

Kan säga att den mystiska nyckeln till bättre sömn var BLASKVÄLLING. Därför tänkte jag nu vara en levande reklampelare för BLASKVÄLLING. Känns som jag kanske borde tillverka nåt som heter BLASKVÄLLINGS kuren, så säker är jag på min sak!

Vi har numera en liten pojke som TYCKER OM mat. Har ni hört nåt så fantastiskt?! Han ÄTER! Som sagt så märkte vi ju skillnaden redan nån dag efter vi kört igång projetk BLASKVÄLLING. Han ville ha frukost. Detta fortsatte… sen ville han äta mat. Han sa ”Äta mat” för första gången någon vecka efter vi började. Han har inte velat säga så tidigare, för han har ju inte velat äta helt enkelt. Han har varit mätt på 1,5 liter välling.
Han äter numera hela portioner, dock så går det bäst när vi hjälper till lite. Annars tappar han intresset fort och vill göra nåt annat. Men det handlar ju om nyfikenheten och den där lilla rastlösheten som bor i honom.

Nätterna då? Ja, han vaknar mellan 3-5 och vill ha sin blaskvälling. Sen somnar han (oftast) om till typ halv 7. Han sover oftast oavbrutet till den tiden på morgonen så vi behöver inte gå in och ge honom nappen eller på annat sätt klappa om honom. Han har helt mörkt i sitt rum med undantag för en liten nattlampa som lyser svagt, vi stänger dörrarna. Då sover han som bäst. Jag har slutat gå in för att titta om han andas men jag sover långt ifrån BRA ännu, men det kommer väl kanske? Jag har ju hållt på såhär sen graviditeten så man får nog räkna med att det tar ett tag.

Men har jag något råd att ge så är det BLASKVÄLLINGS kuren! Den är KANON!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Testpilot för KLICK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x