Nyårsdukningen


Läste en artikel i Aftonbladet! Den handlade om nyårsdukningar. Den
här dukningen tyckte jag var JÄTTEFIN. Den är gjord sådär frostigt som
är så himla fint. Helt i min smak och jag skulle helt klart kunna plåta av
allting!

Det följde med en hel del fiffiga tips som jag tänkte återge, jag ska i alla fall tänka i dessa banor nästa gång jag har en middagsbjudning. Nu kommer inte vi att vara här på nyårsafton utan hemma hos Kattis och Beine och där får man alltid sätta sig vid jättefint dukat bord. Ska komma ihåg att ta bilder på fredag!

Fiffiga/bra tips för nyårsdukningen:

En matplats med udda stolar, kombinerat modernt och antikt skapar en personlig och trivsam atmosfär. För att inte dölja bordets karaktär, använd ett tunt silkigt genomskinligt tyg som duk. Gör det lätt för dig genom att använda ett tyg med fållade kanter.

Udda karaffer förstärker glamouren. Placera en stor blomsteruppsättning på bordet. För en frostig känsla, spraya silverfärg på strån och murgröna.

Vid tolvslaget får gästerna en silverstjärna med ett ”lycko ord” som får bli ett ledord för det nya året. Som här ovan till exempel: ”Drömmar är bra, att förverkliga dem är bättre”.

Det är alltid trevligt med placeringskort och det gör det lättare för gästerna att göra nya bekantskaper. Här ovan så är ett silverband knutet runt varje servett och antikstämplade hängetiketterna fungerar som placeringskort.  
0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Favourite pics

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x