Nu kör vi LCHF

Godmorgon kära vänner! Då kör vi…. jag avslutade kvällen
med mjölkchoklad och chips och läsk igår. Så nu är jag redo
att ta mig an det nya året och dieten som ska göra mig smal
till sommaren!

Jaha, är ni med mig nudå? Kör vi nu? Jag är tokladdad och har precis tagit fram ingredienserna till min frukost. Idag blir det ostomelett med kaffe. Till middag blir det stekt falukorv (ja, vi äter falukorv fast det inte är sådär jättebra men det funkar det oxå) med blomkålsmos.

Recept:

Ingredienser:
Blomkål
Smör
Grädde
Salt
Peppar

Ev annan smaksättning, tex:
vitlök
oliver
paprika
chili
sambal oelek

Gör så här
Koka blomkålen tills bitarna är mjuka. Häll av vattnet. Lägg i en rejäl klick smör och mixa med stavmixer. Krydda efter smak och blanda i grädde till önskad konsistens.

______________________________________________________________________________________________

Jag fick en stavmixer av syster i julklapp så nu jävlar ska här mixas. Detta är UBERGOTT så testa för tusan gubbar!

Annars så bjuder dagen på BOB åkning med Milobebis och kanske nån av de stora killarna. Sedan får dagen utvisa vad som kommer att ske. Det är en kortvecka igen vilket känns underbart så vi får lite dagar tillsammans i början av detta år.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

♥ Ninas NYÅRSKARAMELLER ♥

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x