En liten fråga…..

….hur känner ni er? Ja ni som kört igång som jag? Känner ni nåt överhuvudtaget? Är ni trötta eller hungriga? Är ni sugna? Vill ni slå nån? Har ni ställt er på vågen såhär efter att ha kört 1 hel dag? 🙂

Jag har ställt mig på vågen men tror inte riktigt det stämmer….. -1,2 kg, jag måste ha tappat vätska och dessutom så vägde jag mig mitt på dan igår. Så det stämmer inte riktigt. Ska egentligen väga mig bara 1 gång per vecka och så ska det bli, fredagar väger jag mig. Detta är bara så typiskt mig, PUCKO brutta! Vad händer på 1!!!! dag. Inte ett jävla skit, men det här är jag i ett nötskal.

Har inte kunnat börja motionera då jag har lite förkylningshosta. Vill inte väcka en förkylningsbjörn som sover ifall jag blir SMÄLLFÖRKYLD efteråt. Jag väntar nån dag till… Fick nog lite motion i pulkabacken igår. :))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens LCHF meny

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x